CURS EVALUATOR PROIECTE Europene in Timisoara

Data incepere: martie 2021
Teorie: 50 ore
Practica: 50 ore
Conditii: Studii Superioare
Pret: 1465 lei
Promotie: 1200 lei

Numarul de locuri este limitat!

PROGRAM CURS EVALUATOR PROIECTE Europene in Timisoara

De luni pana vineri dupa ora 18.

Invata de la cei mai buni pe zona de vest.

Formator:

  • Doctor Inginer Profesor DANIELA ZOIA POPESCU

Curs Evaluator proiecte, COR: 241263

Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de Specializare:

  • Pregatirea personala pentru evaluare.

  • Organizarea procesului de evaluare.

  • Evaluarea propunerii de proiect.

  • Validarea evaluarii.

  • Acordarea de asistenta tehnica pentru proiecte.

Conditii de inscriere la Curs Evaluator proiecte:

Documentele necesare inscrierii: copie carte de identitate; copie diploma de absolvire a unei institutii de invatamant superior; copie certificat de nastere; copie certificat de casatorie; adeverinta medicala; formular inscriere; dovada achitarii taxei de participare.

Tipul certificatului eliberat

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de Specializare profesionala eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin CNFPA - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul.

Certificat Specializare

Certificatul de Specializare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare!