Project Description
BUCATAR SPECIALIST/ VEGETARIAN/ DIETETICIAN in Timisoara
Data deschidere: | 24 mai 2021 |
Teorie: | 100 ore |
Practica: | 120 ore |
Conditii: | Studii Generale Minime + Diploma Calificare Bucatar |
Pret: | 7990 lei |
Pret promo: | 7240 lei |
Numarul de locuri este limitat!
Bucatar Specialist/ Vegetarian/ Dietetician, COR: 512203
Competentele profesionale obtinute si care se inscriu pe suplimentul descriptiv ce insoteste certificatul de specializare:
Comunicare in limba oficiala.
Competente de baza in matematica, stiinta si tehnologie.
Competente antreprenoriale.
Aplicarea normelor de securitate si sanatate in munca si in situatii de urgenta.
Aplicarea normelor de siguranta alimentara HACCP – Hazard Analysis Critical Control Point (Analiza Riscurilor Punct Critic de Control).
Aplicarea principiilor nutritiei sanatoase si echilibrate.
Realizarea preparatelor dietetice si vegetariene.
Realizarea specialitatilor culinare din bucataria nationala si internationala.
Organizarea muncii in partidele din bucatarie.
Prezentarea estetica a preparatelor culinare.
Conditii de inscriere:
Documentele necesare inscrierii: copie carte de identitate; copie diploma de bacalaureat sau certificat de studii; copie diploma calificare bucatar; copie certificat de nastere; copie certificat de casatorie; adeverinta medicala; formular inscriere; dovada achitarii taxei de participare.
Formatori:
Doctor Inginer Profesor DANIELA ZOIA POPESCU
Chef RAUL LUP
Chef DANIEL DRAGAN KUCUL